Wie wij zijn

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Jack Klijn maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Wij maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn we te vinden in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn onze sterke punten. Dankzij internationale ervaring, onze knowhow en enthousiaste professionals bieden we onze klanten optimale kwaliteit.

Werken bij Intersnack

"Intersnack maakt het leven
nog een beetje leuker!" Werken bij Intersnack

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Davey Bosma (20) Operator B bij Intersnack

Als Operator moet je het hele proces beheren, zorgen dat alles goed loopt. Je voert kwaliteitscontroles uit en je moet de machines ombouwen wanneer dat nodig is. Als ik zie hoe alles netjes in zakjes zit, en die zakjes netjes in een doos zitten, en die dozen netjes op pallets staan, dan ben ik wel trots, ja. Ik weet dan echt wat mijn aandeel daarin is geweest. We doen heel verantwoordelijk werk.

Tim Nijveld, 28 jaar, Technician bij Intersnack

Het leukste aan mijn werk als technician bij Intersnack vind ik de diversiteit. Ik doe echt heel veel verschillende dingen, dat zie je bijna nergens. Die leergierigheid is ook belangrijk als er weer nieuwe machines komen. Dat vind ik namelijk ook heel fijn aan Intersnack.