Technician (Hardinxveld)

Ben jij een gedreven Technician met werkervaring in een productie omgeving? En heb je een werkbouwkundige achtergrond met gedegen kennis van elektro of besturingstechniek? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Informatie

  • Productie
  • Technician
  • MBO
  • Hardinxveld

Technician
(fulltime, 3- ploegendienst)

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

In de functie van Technician ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van storings- en onderhoudwerkzaamheden binnen het electrotechnisch- en besturingsvakgebied. Een gedegen inspectie en onderhoud van de machines en het efficiënt uitvoeren van de geplande werkzaamheden binnen de gestelde veiligheids- en hygiëne eisen.Je lokaliseert storingen met behulp van diverse gereedschappen en meet- en regeltechnieken, je verhelpt storingen door het repareren en vervangen van onderdelen. Ook inspecteer je de machines aan de hand van inspectielijsten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de machines aan de hand van werkopdrachten. Je bent in staat om zelfstandig PLC besturingsprogramma’s te controleren en corrigeren om de voortgang van het productieproces te waarborgen.Je begeleidt en instrueert (indien nodig) externe monteurs op technisch inhoudelijk gebied. Je hebt ervaring in de voedingsindustrie en dan in het bijzonder met verpakkingsmachines. Je rapporteert hierbij aan het hoofd TD in Doetinchem.

Wat vragen wij van je:

  • Wij zoeken een ervaren collega die de handen uit de mouwen wil steken, probleemoplossend en zelfstandig kan werken.
  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle voorkomende technische- en onderhouds werkzaamheden op de plant.
  • Je bent nauwkeurig en orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel.Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je flexibel. Tevens ben je in staat om een voortrekkersrol in te nemen in bijvoorbeeld verbeterprojecten.
  • Je hebt een afgeronde technische MBO+-opleiding en werkervaring met verpakkingsmachines en procesinstallaties.
  • Je hebt kennis van PLC besturingssystemen en bent NEN 3140 opgeleid, kan elektrotechnische storingen op lossen en hebt uitstekende werkplaatsvaardigheden.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een redelijke beheersing van de Duitse en Engelse taal.

Wat bieden wij je:

Een uitdagende werkomgeving met volop kansen om je te ontwikkelen, uitzicht op een vaste baan.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; enkele voorbeelden? een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en mogelijkheid tot verkoop en aankoop van extra vakantiedagen.

Over de organisatie:

De Intersnack Group is Europees aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas. In heel Europa bevinden zich productie vestigingen. Intersnack Nederland is de Nederlandse tak van de Intersnack group. Intersnack Nederland levert een uitgebreid assortiment consumentenproducten, die zowel onder eigen merken, Jack Klijn, Millies en Chio, als onder private label op de markt worden gebracht, daarnaast levert Intersnack Nederland halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie. Met een sterke nadruk op kwaliteit en met introducties van innovatieve concepten bewerken zij de meest veeleisende Europese supermarktketens en foodmultinationals. Intersnack Nederland heeft een toonaangevende positie op de markten Benelux, Scandinavië en UK en wil haar positie verder versterken door middel van groei.Doetinchem is de hoofdlocatie in Nederland. Daarnaast zijn er locaties in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij je uit om te reageren.

Annemarie Oosterink-Roorda

Contactpersoon 06-10481775 Stuur e-mail